”En Välkomnande Kyrka”

För mig är en Välkomnande kyrka en ”Kyrka för Alla” utan några som helst begränsningar. Genom att vara en välkomnande kyrka som är öppen för alla utan några begränsningar på tro, bakgrund, värderingar, rent ut sagt en kyrka ska var välkomnande för alla människor. Idag när vi människor då framförallt i väst lever i en allt mer sekulariserad värld så behöver vi mer än någonsin ha en öppen, tilltalande och välkomnande kyrka som ser individen och skapar en kärleksfull gemenskap. I dagens samhälle verkar materialismen tagit över och vi verkar ha glömt vad omtanken för vår medmänniska betyder. Det är i sådana tider som vi alla behöver en trygg plattform att samlas kring. Jag ska erkänna att min tro inte är av den starkaste karaktär däremot tror jag på en gemenskap där alla människor inkluderas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *